Patenten


Wednesday, 15 August 2012

De eerste Tablet

Tablet-Concept van de amerikaanse uitgever Knight Ridder (1994)

Een Concept van de inmiddels opgekochte amerikaans uitgever Knight Ridder heeft in 1994 al een "Tablet" laten zien. Met de beruchte afgeronde hoeken en een kleurenbeeldscherm. De patenten die Apple heeft zullen hoogst waarschijnlijk ongeldig zijn, ze hebben dit ontwerp zelf gekopieerd.

De volgende video laat zien hoe deze tablet gepresenteerd wordt.Tablet Concept van de amerikaanse uitgever Knight Ridder (1994)

Apple produceerde tot 1998 PDAs van de Newton serie. Sinds 2000 werkte het bedrijf aan een nieuw tablet-concept, waarbij de ontwikkelingen tussentijds meermaals gestopt werden. Hieruit ontstond uiteindelijk in 2007 de iPhone en in 2010 de iPad. De eerste uitvoering van de Apple iPad kwam 3 april 2010 in amerika op de markt. Wanneer ik beweer, dat Apple nog nooit iets zelf uitgevonden of "gedesigned" heeft komt dat omdat je steeds opnieuw bergen bewijzen vindt die dat aantonen.


Gaan we nog wat verder terug, 23 jaar geleden bij "Startrek the next generation" op de volgende site zijn verschillende ideeen te zien die in die tijd al gepresenteerd werden. Niemand kan mij nog vertellen dat Apple "innovatief" is, kopieren en vermarkten ja maar innovatief? Nee!

 


Reakties:

Let op, bijdragen worden gemodereerd.


Titel van uw reactie:
Uw naam:
Uw E-mail adres:
Bij reacties informeren:
Tekst van uw reactie:
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)


auteur: Jan van Leeuwen

Vorige pagina: Sociale Media
Volgende pagina: Praktijkberichten